Výrobník horkých nápojů CH-10 !Při osobním odběru SLEVA!
DPH: 21 %
Dostupnost:
|
VytápěníSpodní kotel obsahuje horkou vodu a horní mísa je umístěna tak, aby čokoláda byla zahřívána vodou (bez ponoření). Tato metoda nepřímého tání zabraňuje přímému kontaktu mezi zdrojem zahřívání a potravinou, takže čokoláda se zahřívá pomalu a bez toho, aby způsobovala hoření, takže výsledkem je hedvábně hladká čokoláda s prvotřídní strukturou, chuťí a aroma. |
![]() |
Tepelná izolace, 2 výhodyCH je vybaven interním kotlem z nerezové oceli s tepelnou izolací: |
![]() |
Nedělejte si starosti s přehřátímČidlo přehřátí teploty s tlačítkem reset umožňuje bezpečný provoz tím, že zabraňuje vyhoření stroje přehřátím, pokud je hladina vody příliš nízká. Chcete-li stroj obnovit do normálního provozu, jednoduše stiskněte tlačítko pod základnou. |
![]() |
Nastavitelný termostatSnadno čitelný termostat umožňuje nastavení teploty až do 85 ° C. Díky tomu může být teplota nejprve zvýšena tak, že čokoláda získá vhodnou smetanu a texturu a poté, co je připravena, může být termostat snížen na ideální teplotu podávání 65 ° C - 70 ° C, aby se zabránilo tvorbě bakterií v jídlo. |
![]() |
Proti ucpáníVyhněte se prostojům a zajistěte vždy přístup k vašim horkým nápojům. Výdejní stojan je vybaven systémem proti ucpávání, který zabraňuje shlukování čokolády při jejím nalévání. Přední tyč umožňuje odstranit z vnitřní části kohoutku stopy mastnoty, které by mohly bránit průchodu čokolády. |
![]() |
Nejen čokoládaLze také použít k výdeji: Mléko, Káva, Čaje, Nacho sýrové omáčky, Horký jablečný mošt, Svařené víno, Máslová poleva (pro popcorn), Smetanové omáčky, Omáčka, Sirupy, Vývar, Au Jus, Tažené máslo (pro mořské plody), Zeleninové pyré. |
![]() |
Průhledná mísaPrůhledná mísa nejen ukazuje produkt v pohybu zvyšující prodej vizuálním impulzem, ale také je mnohem atraktivnější vidět čokoládu, kterou budeme pít, než z nádoby, kterou nevíme, co je uvnitř. |
![]() |
Nepřetržitý mixJednotka je vybavena vnitřní rotační lopatkou, která udržuje produkt dobře promíchaný a neustále mísí pro nejlepší zážitek z čokolády. Zabraňuje usazování produktů až na dno a zajišťuje dokonalou konzistenci produktu bez hrudek. |